wrapper

Superpolh

 

 

V novi smučarski sezoni 2015/16 bomo aktivno sodelovali s Športnim društvom Superpolh, ki je v Logatcu prepoznaven po delu s šolskimi, predvsem pa predšolskimi otoki. Skupaj bomo skrbeli, da bodo sobotni smučarski izleti, sobotni tečaji smučanja in tečaji smučanja med šolskimi počitnicami za naše najmlajše še bolj vesela in razgibana.

Ekipa Superpolh bo poskrbela za tečaje, ki bodo namenjeni najmlajšim oziroma vsem začetnikom ter nadaljevalcem prve stopnje. Za otroke stare 10 let in več oziroma za tiste otroke, ki so smučanju že vešči in si želijo osvojiti še več znanja pa bomo z veseljem poskrbeli mi. Šolo smučanja bomo izvajali na smučišču SkiBor ali na SC Cerkno. Če bodo vaše želje drugačne in bi želeli smučati tudi na drugih smučiščih, bomo tečaje z veseljem organizirali tudi drugje.

Smučišče Skibor je idealno smučišče za učenje smučanja in je oddaljeno od Logatca zgolj 20 minut, nahaja pa se na Črnem vrhu nad Idrijo. SC Cerkno verjetno ni potrebno posebej predstavljati, saj gre za najbolj družinsko smučišče v Sloveniji. Obe lokaciji sta primerni za začetnike in pa tudi tiste, ki že imajo osnovno smučarsko znanje. Tečaje bomo izvajali na obeh smučiščih, odvisno od zanimanja.

 

Prijavo na sobotne tečaje lahko oddate na naš mail … ali se obrnete na ekipo Superpolh preko njihovega maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vse o tečajih smučanja pa najdete tudi na spletni strani www.superpolh.si

Kontakt

Selan Peter
Mail: info@sk-logatec.si

 


Rovtarska 4,
1370 Logatec
ID za DDV: 18553516
Matična št.: 5128692000
Davčni zavezanec: NE
TRR.: IBAN SI56 0202 5025 3475 266

Sponzorji

Marche

Sponzorji