wrapper

 

Sobotni smučarski izleti za vso družino na SC Cerkno

Že samo ime nam pove, da gre za družinski smučarski izlet na SC Cerkno. Otroci se bodo učili smučati v skupini pod vodstvom učiteljev, starši pa boste po znižani ceni smučali po svoje. Cilj teh izletov je, da družina preživi dan skupaj, saj so skupaj na avtobusu, kosilu in pri določenih igrah na snegu, ki jih organizirajo učitelji SK Logatec in Superpolh. Termini izletov so navedeni spodaj med sobotnimi tečaji.

Organizacija tečaja na smučišču SkiBor

Ob 8:15 je predviden odhod iz Logatca. Zborno mesto je za Športno dvorano Logatec, kjer je primerno parkirišče za avtobuse in avtomobile, če gredo z nami tudi starši. V kolikor so tečajniki iz Gornjega Logatca, Kalc, Hotedršice in Godoviča, jih poberemo na tamkajšnjih avtobusnih postajah (za točno uro se bomo dogovorili). Prihod domov v Logatec je predviden ob 14:20.

* V primeru, da na smučišču SkiBor snežne razmere ne bodo primerne za smuko, bomo tečaj izpeljali na smučišču, kjer bodo snežne razmere ugodne za smuko. V najslabšem primeru bomo uvodni tečaj prestavili in zanj postavili nov datum. Lahko pa bomo tečaj prestavili na drugo smučišče, a v tem primeru bodo cene drugačne.

Organizacija tečaja na smučišču SC Cerkno

Na pot se bomo odpravili iz Logatca, predvidoma ob 7:30, mimo Rovt, Žiri ter preko Hotavelj do SC Cerkno. Zborno mesto je za Športno dvorano Logatec, kjer je primerno parkirišče za avtobuse in avtomobile, če gredo z nami tudi starši. Več o času odhoda iz posameznega kraja bo objavljeno naknadno na naši spletni strani. Prihod nazaj v Logatec je predviden ob 16:15.

Termini

Januar: 9. – SkiBor; 16. – Cerkno; 17. – Cerkno; 23. –SkiBor ; 30. – Cerkno

Februar: 6. – Cerkno; 13. – SkiBor;  15. – 19. – pet (tri) dnevni tečaj smučanja, SkiBor in Cerkno, 27. – SkiBor

Marec: 5.  – SkiBor; 12. – Cerkno; 19. – Cerkno (zaključek)

Cena

Sobotni tečaj smučanja – SkiBor

- 35€ – cena vključuje: prevoz na smučišče in nazaj, dnevna smučarska vozovnica, učenje v majhni skupini z učiteljem smučanja z veljavno licenco za tekoče leto, topel obrok in čaj, animacija tečajnikov, organizacija tečaja

Sobotni tečaj smučanja – SC Cerkno

 -  50€  – cena vključuje: prevoz na smučišče in nazaj, dnevna dmučarska vozovnica, učenje v majhni skupini z učiteljem smučanja z veljavno licenco za tekoče leto, topel obrok in čaj, animacija tečajnikov, organizacija tečaja

Sobotni smučarski izlet – SC Cerkno (za starše)

-  38€ – cena vključuje: prevoz na smučišče in nazaj, smučarska vozovnica, čaj, organizacija (5€ doplačilo za kosilo)

*20% popust na drugega otroka iste družine; 30% popust na tretjega otroka

 

Na sobotne tečaje se lahko prijavite na 031 469 109 (Jakob) ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., do četrtka (do 17. ure) za tekoči teden. Za vsa dodatna pojasnila se prav tako lahko obrnete na zgornjo telefonsko ali elektronski naslov.

Vabljeni!

Kontakt

Jakob Arhar
Mail: info{@}sk-logatec.si

 


Obrtniška ulica 11e,
1370 Logatec
ID za DDV: 18553516
Matična št.: 5128692000
Davčni zavezanec: NE
TRR.: IBAN SI56 0202 5025 3475 266

Sponzorji

Marche

Sponzorji